Airbag storing

Heeft uw auto een airbag storing en wilt u deze laten verhelpen? Wij zijn gespecialiseerd in het resetten van storingen in de airbag computer. Onze jarenlange ervaring hiermee zorgt dat we snel de storing achterhalen en verhelpen. In de meeste gevallen gaat het bij een airbag storing om een ‘crash data’. Wij volgen hierbij drie stappen:

  • Foutcodes uitlezen: wij lezen het foutgeheugen uit met een diagnosesysteem. Aan de hand van de foutcodes kunnen wij het probleem achterhalen.
  • Visuele inspectie: wij controleren alle zichtbare onderdelen op correcte verbindingen of eventuele schade.
  • Oorzaak herstellen: wij herstellen de fouten in het airbagsysteem.

Een airbag storing verhelpen bespaart soms reparatie of vervangingskosten

Reparaties aan de airbag zijn erg kostbaar en behoren tot de duurste autoreparaties die er zijn. Als u op uw dashboard een brandend airbag lampje heeft, kan dit verschillende oorzaken hebben, zoals een lege back-up accu of een storing in de sensoren. U doet er daarom goed aan om het probleem goed te laten analyseren. Wij doen dit graag voor u en bieden oplossingen op maat.

Bekijk ook onze andere dienstverlening

Naast het verhelpen van airbag storingen bieden wij vanuit onze werkplaats in Kollum een breed scala aan andere diensten, waaronder: vermogenstesten en chiptuning. Neem een kijkje op onze dienstenpagina voor een compleet overzicht.