Auto chippen | Vakkundige chiptuning voor vele modellen

Een auto chippen is tegenwoordig een normale zaak geworden. Dit is niet verwonderlijk aangezien vaak veel prestatiewinst kan worden behaald door het chiptunen van auto’s. De instellingen die auto’s hebben als ze uit de fabriek komen, zijn vaak niet optimaal. De software op de computers (ECU) van de auto’s is vaak ver binnen de belastbaarheid van de motors geschreven.

Door de chiptuning diensten van Chiptuning Noord uit Kollum wordt de motor beter afgesteld. Wij passen de parameters aan van de software binnen de toleranties. Met vaak als gevolg: meer koppel en vermogen zonder nadelige gevolgen voor de motor. U ervaart hierdoor meer rijplezier en comfort en beweegt zich makkelijker in het verkeer.

Auto chippen: uw wensen en de staat van de motor zijn van belang

auto chippen

Voordat wij aan de slag gaan met het auto chippen, brengen wij uw wensen in kaart. Wilt u sneller optrekken, meer topsnelheid of proberen het brandstofverbruik naar beneden te brengen? Uw wensen zijn van invloed op de keuzes die wij maken. Ook de staat van de motor dient goed in beeld te komen. Een vermogensrun biedt hierbij uitkomst. Is er slijtage of zijn er gebreken aan de motor? Dan komt dit goed naar voren. Deze zaken zijn voor onze belangrijke uitgangspunten om een aanpak te kiezen. Chiptuning Noord heeft een goed toegeruste garage met originele apparatuur en door onze ruime ervaring zijn wij in staat vele auto’s te chiptunen.

Welke type auto’s komen in aanmerking voor auto chippen?

Kijk op onze merkenpagina voor een overzicht van de type auto’s die wij chiptunen. Of u nu Renault, Volvo of BMW rijdt, wij kunnen uw auto chippen. Staat uw uitvoering er onverhoopt niet tussen? Geen nood, neem contact met ons op om te kijken of er mogelijkheden zijn. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wilt u uw auto chippen?

Vraag naar meer informatie