Chiptunen op maat | Chiptuning Noord voor optimale prestaties

Chiptunen op maat voor uw auto? Kijk dan naar de mogelijkheden die Chiptuning Noord u biedt. In onze werkplaats in Kollum in Friesland beschikken wij over originele chiptuning apparatuur en een testbank. Onze ruime ervaring zorgt er bovendien voor dat wij vele merken en uitvoeringen kunnen chiptunen. Wij chiptunen uw auto al op maat vanaf € 275,-.

Ruim 7 jaar geleden is het bedrijf van Johnny van der Bij uit hobby ontstaan. Inmiddels is het door de passie voor de techniek en het vakmanschap uitgegroeid tot een gerenommeerd chiptuning-bedrijf in Noord-Nederland. Naast chiptuning leveren wij ook andere diensten. Kijk op onze dienstenpagina voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Wat is chiptunen? Onze aanpakChiptunen

Bijna alle moderne auto’s zijn uitgevoerd met een computer (ECU). Deze computer doet de motormanagement van de auto. Bij chiptunen wordt de software van deze computer geoptimaliseerd zodat de motor beter gemanaged wordt. Hierdoor kan door het chiptunen meer koppel (trekkracht) en vermogen (topsnelheid) ontstaan en is in sommige gevallen ook een lager brandstofverbruik te realiseren.

Wanneer auto’s uit de fabriek komen is de software veelal niet optimaal ingesteld. Door aanpassingen te doen, kan er prestatiewinst worden behaald. Bij het chiptunen blijven wij binnen de toleranties van de motor, zo voorkomen wij dat de motor schade oploopt.

Wij chiptunen aan de hand van uw wensen en de staat van de motor

Wij leveren graag maatwerk. Daarom brengen wij eerst uw wensen in kaart en doen wij, indien u dit wenst, een vermogensrun op onze testbank. Aan de hand van de vermogensrun krijgen wij goed inzicht in de staat van uw motor. Eventuele slijtage en gebreken komen aan het licht, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het bepalen van onze aanpak. Kijk op onze merkenpagina of wij uw auto kunnen tunen. Staat uw uitvoering er niet tussen? Geen nood. Neem contact met ons op. Wij tunen bijna alle auto’s.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening?

Vraag naar meer informatie