Testbank

Een vermogenstest of vermogensrun voeren we uit met onze Dynastar testbank
Testbank

Een vermogenstest doen we op onze Dynostar testbank, hier kunnen we exact meten hoeveel vermogen een auto heeft voor en na een tuning. Daarnaast kunnen we een ook storingsdiagnose uitvoeren.

Bij het chiptunen van een auto zetten we eerst de auto op de testbank om het origineel vermogen te meten, vervolgens lezen we de auto uit en optimaliseren we de software naar wens. We slaan altijd de originele software op zodat je ook altijd weer terug kunnen naar de fabrieksinstellingen. Na het aanpassen van de software meten we de resultaten weer op onze testbank.

Na tijd krijg je een meetrapport met de gemeten resultaten.


De testbank ondersteunt zowel 2 als 4-wiel aangedreven auto's en kan tot 1340 PK en 350 Km/h meten.

Veel gestelde vragen

1Wat kost een vermogenstest?
Een vermogenstest kost €75,- incl. BTW.
2Is een vermogenstest nodig bij chiptuning?
Voor het chiptunen van elke auto is een proefrit of vermogenstest op onze testbank nodig voordat we de ECU (Electronic Control Unit) kunnen "chiptunen". Dit kan tijdens een proefrit op de openbare weg maar voor het beste resultaat is een vermogenstest op onze testbank beter. Ook krijg je bij elke vermogenstest een meet rapport.
Bel ons!

LET OP! Tot de bouwvak zitten wij volgepland! Na de bouwvak kunnen wij weer opdrachten inplannen. Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten!

X