Volkswagen Chiptunen

Tuning Volkswagen

wdt_IDMerk, model en typeGeneratieStandaard PKCTN PKStandaard NmCTN Nm
2Abarth 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170hp2016 ->170180250300
3Abarth 500 / 595 1.4 T-jet 135hp2008 - >135170206300
4Abarth 500 / 595 1.4 T-jet 140hp2008 - >140170206300
5Abarth 500 / 595 1.4 T-jet 160hp2008 - >160170234300
6Abarth 500 / 595 1.4 T-jet 180hp2008 - >180200230300
7Abarth 500 / 595 1.4 T-jet 190hp2008 - >190220250340
8Abarth Punto 1.4 T-jet 155hp2008 - >155180230280
9Abarth Punto 1.4 T-jet 165hp2008 - >165190250300
10Abarth Punto 1.4 T-jet 180hp2008 - >180200270320
11Abarth Punto EVO 1.4 T-jet 165hp2010 ->165180250300
Merk, model en typeGeneratieStandaard PK
 • VW Transporter 2.5 tdi 102pk
  heb bij john een ecu ingeleverd die al bewerkt was, deze ecu gebruik ik naast de originele ecu. de wens was een vlotte bus zonder zwarte rook. deze heeft john bewerkt en heb ik 2 dagen later weer opgehaald . ben inmiddels weer een paar duizend kilometer verder en de auto rijdt zoals ik het graag wilde hebben . ik heb nu een vlotte bus zonder zwarte rook. en als ik gas geef gebeurt er ook wat. deze man verstaat zijn vak. dik tevreden.
  VW Transporter 2.5 tdi 102pk
  Ronald Blom
 • Vw Tiguan 2.0tdi 110pk
  Zeer positief over de benadering, behandeling en aflevering. Fijne pk's er bij gekregen en je voelt de verbeteringen. Motor loopt rustiger en de trekkracht is veel fijner. Ik ga geen groot verhaal schrijven.......ik denk dat je eigen ervaring veel meer zegt. Dus voor tuning op naar Kollum, Chiptuningnoord.. Johnny, hartelijk dank.
  Vw Tiguan 2.0tdi 110pk
  Piet douma
 • Jordi
  Top service en voor een goeie prijs. Ik heb de auto laten tunen en de egr klep laten uitschakelen. Ik heb echt mooie waardes gekregen de auto heeft nu 145,5 Pk en veel meer koppel. Johnny neemt echt de tijd om je auto zo goed mogelijk af te stellen en dat is prettig.  Ik heb ervaring met een grote naam van de tuningwereld, maar deze is niets minder. Je ziet gewoon aan alles dat hij er veel passie en kennis van heeft. Ik kom hier zeker weer met mijn volgende auto. Johnny bedankt voor de mooie waardes, de auto rijdt echt als een zonnetje.
  Jordi
  Vw Golf 7 1.6 tdi 110pk
 • Wybe Jan Schievink
  Weet van aanpakken ook als er wat aan de hand is met de auto ik had maar 165pk door de goede informatie en klant vriendelijke serves heeft me auto nu 238pk wat een verschil. bedankt chiptuningnoord!
  Wybe Jan Schievink
  Vw Golf 5 2.0 tfsi 200pk
 • Ydo de Vries
  De tuning is super gelukt ik ben zeer tevreden. De t5 is er een stuk sneller geworden en heeft meer kracht onderin. Nog bedankt voor de goed service. Aanrader!!!
  Ydo de Vries
 • Herman
  Ik ben voor de 2e keer bij Sjonny geweest. Eerst men seat Ibiza 6k van 100naar 130 gechipd en dat beviel super. Nu men golf 5 gechipd en weer zeer tevreden. Een aanrader dus.
  Herman
 • Venema
  Heb al meerdere auto's door johnny laten chippen en altijd met goed resultaat,zeer goede software er word gewerkt met de nieuwste apparatuur.johnny verkoopt bijna nooit geen nee de klant is koning bij dit bedrijf,er is altijd aan mijn wensen voldaan. Ben zeer tevreden met de service dus zal ik met mijn volgende auto ook weer zekers te weten langs komen..
  Venema
 • Niek Sibma
  mijn t4 bus laten tunen bij johnny, wat een kracht, en pakt bij 1800 toeren al op, ja dit is zeker een aanrader. neem van mij aan dat je beter net iets meer kan betalen, hier word je tenminsten goed geholpen, en de mensen zijn prima, recht door zee, en zeker niet moeilijk. tot de volgende keer.
  Niek Sibma
 • Gjalt Huisman
  na goede ervaringen bij chiptuning-noord met het tunen van mijn 318d enkele jaren geleden heb ik nu onlangs mijn golf 5 tdi 105pk door jhonny laten tunen dit tot grote tevredenheid de auto is een stuk soepeler geworden en met name in de derde en vierde versnelling is de auto een stuk gretiger geworden. Bovendien heeft jhonny meteen ook mijn startprobleem bij warme motor softwarematig opgelost. Vorige week was ik met dit startprobleem nog bij de vw dealer en deze raadde mij een nieuwe startmotor aan. Nu was ik aanmerkelijk goedkoper uit en de auto start nu zowel met koude als warme motor perfect! Dus mijn dag kon niet meer stuk. een aanrader chiptuning noord!!
  Gjalt Huisman
 • Menno
  Ik heb mijn Lupo 3L 1.2 TDI hier laten tunen. Hij haalt er meer uit dan opgegeven! De moeite waard. Dit is echt heel nuttig bij deze auto's Ook heel handig dat Johnny samenwerkt met een echte Lupo 3L specialist Eldert-Jan. Heel handig alles bij elkaar zo'n volledige service.
  Menno
 • Kees
  ik heb in 2008 met groot succesmijn golf 4 tdi 2002 100 pk standaart laten chippen door johnny dit met groot succes na 4 jaar heb ik nog geen storings en of kapote turbo of anders iets motorisch mee gemaakt en ook het vermogen winst is elke dag nog duidelijk merk baar ook het verbruik is door de chip gezakt, ik kan nu bij normaal gebruik 200 km meer op een volle tank rijden ik rij nu nog elke dag met tevredenheid in mn gechipte golf met 135 pk en ik zal in de toekomst ook cker terug keren om toekomstige auto s te laten chipopen bij johnnyproberen en merk het verschil ook u zal tevreden zijnik kom cker weer
  Kees
 • Auwert
  Ik heb nu ongeveer 3 maand geleden mijn auto laten chippen bij johnny, en hij heeft nu ongeveer 30 pk meer,(vw golf 5 1.9 TDI 77 kw 105pk) het scheelt aanmerkelijk in het koppel/trekkracht. En ik heb er xenon in laten zetten en dat voldoet mij goed aanmerkelijk meer zicht, ook dat heeft johnny er voor mij ingezet. voor tuning en goeie service is chiptuningnoord de oplossing.
  Auwert
 • Patrick
  Afgelopen week mijn caddy 1.9 TDI laten chiptunen bij Johnny. Hier wordt je vriendelijk benaderd en alles wordt je in detail uitgelegd. De chiptuning wordt netjes uitgevoerd waarbij niet TE veel uit de auto wordt gehaald en er dus geen gevaar bestaat voor de motor van je auto. Na afloop merk je de verhoogde koppel aanzienlijk, de snelheid is verhoogd en de motor loopt gewoon soepeler dan voor te tuning. Dit verneem je ook wanneer je lange tijd op een constante snelheid/toerental rijdt. Qua zuinigheid kan ik nog niks zeggen maar dit test ik wanneer ik de caddy weer vol tank. Goede en vriendelijke service Duidelijke uitleg zodat je weer waar je aan toe bent Je auto wordt netjes getuned met een heel duidelijk waarneembaar effect Goede nazorg Johnny ziet mij daar zeker weer terug
  Patrick
 • joerd Grolleman
  Afgelopen week is mijn GOLF IV 1.9 TDI (115 pk AJM) door Chiptuning Noord getuned. In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven een tuning laten uitvoeren, tot nu toe bevalt mij dit adres het beste! Waarom? Duidelijke en goede afspraken! Prijs / kwaliteits verhouding is zeer goed! Proefrit met de auto om te kijken of het motormanagment systeem goed werkt. Wensen van de klant worden meegenomen in de Tuning. Chiptuning noord schrijft voor de VAG auto's zelf de tuning ipv de standaard tunings die geplaatst worden door het gros van de tuners. Voor vragen / problemen etc staan ze altijd klaar! Gezellig en goed adres om je auto te laten tunen. Wat mij vooral aanspreekt bij deze tuner is het feit dat de prijs / kwaliteit zo hoog ligt, je krijgt een tuning op maat zelf geschreven door de eigenaar in je auto, naar wens, vermogen vanaf? Rekening houden met vliegwiel? EGR dicht of open houden etc etc... Vele tuners rekenen hier al gauw tussen de 4 en 500 euro voor, en dat is bij dit bedrijf een stuk goedkoper. Binnenkort maken ze hier ook gebruik van een vermogensbank om de vermogens te meten! Met de tuning ben ik zeer te vreden en zal hier nog vele malen vaker komen.. Tevens voor uw Lupo 3
  joerd Grolleman
 • Franke
  Eind maart mijn VW Golf 5 1.9TDI gechiptuned van 105 naar 135-140 pk en xenonverlichting laten inbouwen. Daarnaast is er een softwaretechnisch probleem met het warm starten van de motor verholpen. Hoewel ik geen ervaring heb met andere tuners is dit adres mij uitstekend bevallen. Mijn eerste indruk is dat Johnny de auto's op een zorgvuldige, economische en verantwoorde manier tuned. Gevoelsmatig is mijn auto zuiniger geworden, mits mijn sportieve rijstijl niet de overhand heeft. Tijdens een 2e afspraak is er xenonverlichting geinstalleerd. Hierbij heb ik na advies van Johnny gekozen voor de 5000K kleur, welke mij na een kleine week rijden uitstekend bevalt. Na een aantal dagen viel de linkerkant echter wel uit, maar is na een telefoontje nog dezelfde dag verholpen. Samengevat is mijn ervaring met Chiptuning Noord zeker positief! Een klantgericht bedrijf dat een eerlijk en kwalitatief goed product levert tegen een schappelijke prijs. Daarnaast boden ze wat betreft het probleem met mijn verlichting snel de oplossing. Ik kan dit adres zeer zeker aanraden voor mensen die overwegen hun auto te tunen. Ikzelf zal in de toekomst vaker terugkomen voor het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden aan een nieuwe auto.
  Franke
 • Fong
  Vandaag langsgeweest voor het chippen van mijn VW Caddy 75 pk. Na het chippen merkbaar vermogenstoename. Goede en vriendelijke service!
  Fong
 • Danny
  Golf 4 tdi agr ik had probleem met warm starten van auto vervolgens afspraak gemaakt chiptunnig en warm start te verhelpen alles werd duidelijk uit gelegt wat ze gingen doen aan de auto . Het probleem is verholpen de auto rijdt soepeler zuiniger en genoeg trekkracht conclusie ik ben zeer goed te spreken over chiptunnig noord en bij volgende aankoop van nieuwe auto ga ik weer heen.
  Danny
 • Stevan Hoff
  Nadat ik eerder met goed resultaat door Johnny ben geholpen met een startprobleem van onze Golf Plus 1.9 TDI, kwam ik automatische weer bij Johnny uit toen ik op het punt stond onze huidige auto, een Passat, te laten tunen. Allereerst was en ben ik enorm tevreden over de manier van communicatie en de vrijblijvendheid waarmee continue gecommuniceerd is. In het begin had ik mijn twijfels bij het laten tunen van onze Volkswagen Passat 1.9 TDI 77KW. Ik had met name mijn twijfels bij de betrouwbaarheid en de levensduur van de motor, dit had bij mij met name te maken met het feit dat destijds de auto een kilometerstand had van 190.000. Nadat ik mij uitvoerig heb laten informeren heb ik uiteindelijk besloten wel de tuning uit te laten voeren. Resultaat: een hele andere auto en meer rijplezier!! Dat de auto daadwerkelijk zuiniger is geworden kan ik niet goed beoordelen, ieder geval is de auto niet meer brandstof gaan gebruiken dan voor de tuning. Dit is voor mij een prima prestatie gezien het feit dat de auto meer pk en koppel heeft gekregen. Nu na 25.000 km ben ik nog steeds dik te vreden over de tuning en had ik dit achteraf veel eerder moeten doen. Dus mocht je tuning overwegen, twijfel niet!! Mijn volgende auto wordt weer getuned door Chiptuningnoord!
  Stevan Hoff
 • Melvin
  Het vermogen van je TDi laten aanpassen door Johnny! Mijn VW Lupo 3L is veel dynamischer geworden nadat CTN een remap uitgevoerd heeft, zie http://3lvrienden.nl/viewtopic.php?f=30&t=854&p=16174#p16174 voor meer info. Groet, Melvin - www.3Lvrienden.nl
  Melvin
  www.3Lvrienden.nl
 • Geert Venema
  vorig week donderdag mijn golfje laten chippen en teller laten omzetten ben super blij met resultaat 37 pk en 70newton meer door het chippen het rijdt fantastisch echt een aanrader voor iedereen die dit wil want je krijgt hier super service en echt klantvriendelijkheid ben super blij dat ik het gedaan en zou voor volgende auto s ook weer naar dit adres gaan
  Geert Venema
 • Lieuwe Wobbema
  Voor de vakantie hebben we onze auto laten chiptunen bij Chiptuning Noord. Tijdens deze vakantie hebben we ruim 3500km, met caravan, in de bergen gereden. De auto heeft deze test prima doorstaan! Wat een power had de auto over en hierdoor was het zeer relaxt rijden in de bergen!
  Lieuwe Wobbema
 • Emiel van Putten
  7-12-2014 Naar CTN geweest voor een dyno run auto is al gechipt. Maar voelde traag in vergelijking met andere gechipte lupos Bij de eerste run bleek al dat hij 8 pk onder de verwachte waarde zat (80 PK) Na het terug zetten van de fabrieks software was het probleem niet weg. De chip was goed. maar de auto motorische niet. 12-12-2014 Vandaag bij EJR (zelfde pand) de verstuivers gereinigd. en weer op de dyno geweest. nu met het programma van Johnny zit de lupo op 80 pk en 210 nm. Verschil, ja super merkbaar. Johnny thanks voor je advies en kennis. en graag tot de volgende keer.
  Emiel van Putten
 • Frank Lamberst
  Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om mijn burgerelijke touran te voorzien van chiptuning. De orginele 140PK had toch wat te weinig respons als je het gas intrapte. Na de tuning ken ik de auto niet meer terug. De touran zit nu rond de 170Pk en 300Nm. Wat een verschil. Is een wolf in schaapskleding geworden. En vooral stukken zuiniger geworden. Top service en zal bij de volgende auto weer komen.
  Frank Lamberst